Til forsiden
Find os på facebookHøjttaler

 
BOSE


BOSE L1 

Compact system
 
    Det mindste og letteste L1 system, som er nemmest at sætte op.
Desinet til et puplikum på op til 100 personer. 6 små højttalere i line array. To indbyggede kanaler; to  ToneMatch foudinstillinger. Integreret bas powerstand; kan ikke udvides. Forlænget   og sammenfoldet opstilling. Incl. bags .


 Pris: 7.500,-
 
 
 
 
                
 
 
 BOSE L1
 
ModelI med B1 og ToneMatch Mixer
 
   

 
Anbefalet til et publikum på op til 500 personer. Articulated line array med 24 højttalere, som leverer 180 graders horisontal lyddækning. Giver ensartet tonebalance med minimalt tab af lydstyrke på afstand. Systemets sammenhængende komponenter muilggør effektiv transport samt nem opsætning og nedtagning. ToneMatch mixer med fire kanaler og effekter i studiekvalitet. Et B1 bas modul medfølger.
 

Med ToneMatch modul - Pris. 22.300,-

Uden ToneMatch modul  Pris. 18.600,- 

 

BOSE


L1 model II med B-2 Basmodul

 
     
 
Boses Højest ydende og fleksible system. Højttaleren leverer 180 grader horisontal lyddækning og jævn tonebalance, på scenen og i hele rummet. Omfatter et B2 bas modul, som giver mere fleksibitet og mere kraft i de dybe toner.
Ligesom det originale, prisbelønnede BOSE L1 system er model II lydsystemet en alt-i-en opfindelse, der erstatter tradionelle monitorhøjttalere, mixere og PA-højttalere. Og dette professionelle lydsystem er fyldt med ophavsretligt beskyttet teknologi fra BOSE, som er designet til at forbedre din forstærkede lyd
 
Pris: 20.400,-

 

BOSE


ToneMatch Mixer

 
   

 
Digital mixer med flere kanaler designet til brug med BOSE L1 - lydsystemer. Har mere end 100 ToneMatch forudinstillinger til instrumenter og mikrofoner. Omfatter BOSE zEQ, lagring af scener og effekter i studiekvalitet. Forudinstillinger og firmwareopdateringer tilgængelige online.

 
Pris: 3.700,-

 

BOSE


B2 Bas Modul

 
    
 
B2 basmodulet leverer det største output i lavfrekvensområdet til brugere af L1 - systemet, som har brug for mere kraftfuld bas til et større publikum. Det robuste kabinet indeholder 2 stk 10" baseneheder med stor vandring. En switch på bagpanelet giver flexibilteten ved tre forskellige outputniveauer, alt efter performance eller dine præferencer. L1 - systemet justerer og afbalancerer automatisk den valgte indstilling for at give optimeret ydelse.
 

Pris: 3.999,-

 
 YAMAHA AKTIVE DXR HØJTTALER SYSTEMER


Lige siden Yamaha begyndte at udvikle professionelt lydudstyr 1 1960´erne, gjorde de det til deres mål at være på forkant med teknologien, og med mange års erfaring som innovatør, benytter Yamaha sig ikke blot af de nyeste teknologier-de skaber dem selv. Med det erklærede mål at lave de kraftigste og mest pålidelige højttalere muligt, samlede de et hold af Yamahas dygtigste ingeniører, der skulle undersøge og forbedre alle aspekter af højttalerdesign, og dette i samarbejde med en af kæmperne indenfor professionelle højttalere, nemig NEXO, som har tilføjet deres indsigt og ekspertise i udviklingen af både DSR,DXR og DXS højttalere.
Dette samarbejde med Nexos ingeniører førte til ændringer på nogle væsentlige områder af Yamahas højttalerteknologi. Gennem detaljerede analyser af enheder, grundig afprøvning af kabinetters akustiske egenskaber samt optimering af limiter indstillinger var alt sammen med til at levere højere lydtryk med en fantastisk klarhed og uovertruffen pålidelighed.
Ved at implementere ægte touring-grade teknologi i disse højttalere har Yamaha skabt klassens kraftigste og mest robuste aktive højttaler nogensinde
 
 

YAMAHA DXR8
 
                                                 

Den mest kompakte model i DXR-serien. DXR8 kan med sine 1100w effekt levere et meget højt output i en fremragende opløsning
8" 2vejs Bi-amp´et aktiv højttaler, bas refleks kabinet. Frekvens 57Hz-20kHz

Pris: 4.199,-

 

YAMAHA DXR10

 
                                                    

DXR10 er let at flytte rundt på, men stadig i stand til at levere 131dB SPL. Det kompakte og funktionelle design giver DXR10 mange forskellige anvendelsesmuligheder. Hvad enten det er simpel vocal-/instrumentforstærkning, som kraftig gulvmonitor eller som topkasser i et kompakt PA. 
DXR10 leverer lydkvaliet og kraft uden kompromis. 

Pris: 4.599,-
 
YAMAHA DXR12Yamaha DXR12 er en højttaler med et meget højt output på op til 132dB, takket være den indbyggede 1100W forstærker. Den perfekte løsning til situationer hvor der behøves stor lyd med stor opløsning

Pris: 4.999,-YAMAHA DXR15


Yamaha DXR15 opnår højeste SPL i klassen med fuld båndbredde ved at kombinere en kraftig Klasse-D forstærker med kraftig basenhed og Yamahas førende teknologier. Læg dertil D-CONTOUR funktionen, og det vil føles som du har en subwoofer kørende også.

Pris: 5.699,-YAMAHA DXS12

 


Yamaha DXS12 er en ekstremt kompakt og kraftig subwoofer udstyret med en meget effiktiv 950W Klasse-D forstærker og en heftig 12" enhed monteret i et akustisk optimeret band-pass kabinet. Prøv vores nye D-XSUB lavfrekvensprocessering og oplev en bund du aldrig vil have forventet af en kompakt 12" subwoofer

Pris:5.499,-


YAMAHA DXS15Yamaha DSX15 subwoofer leverer en voldsom men samtidig fokuseret bund helt ned til 42Hz. DXS bruger en optimeret band-pass design sammen med en kraftig Klasse-D forstærker, en long-stroke 15" enhed og masser af DSP. Resultatet er en stram, imponerende bund med utrolig dybde og højt output

Pris; 6.199,-

       
STUDIOMASTER
VSX15
 
Studiomaster 15" passiv højttaler 500w, 8ohm. VSX 15 er konstrueret med en høj ydeevne og letvægts kabinet. Den stilfulde formstøbte kabinet er nem at transportere ved hjælp af integreret håndtag og den er vinklet i den ideelle hældning til brug som scene monitor. Højttaleren er forsynet med standard stativ sokkel, samt 2 speakon og 1 stk jackstik  for højttalertilslutning.
 
Pris: stk. 2.195,-

 

 
 
 
ELECTROVOICE
EV SX-300E
 
12" klassisk letvægts højttaler med 1" horn-300wRMS og 1200w peak sætter standarden i sin klasse. Et af verdens populæreste højttalersystemer. Uanset formålet, når højeste lydkvalitet, minimum vægt og kompakt størelse er et must.
 
Pris: stk. 3.595,-